Трећи независни скуп стечајних управника Србије

 III независни скуп стечајних управника Србије у периоду од 06.- 08.12.2013. године

Поштоване колегинице и колеге!

 

Обавештавам Вас да је Скупштина Савеза удружења стечајних управника Србије, на седници од 08.11.2013. године, донела одлуку да се одржи III независни скуп стечајних управника Србије у периоду од 06.- 08.12.2013. године у Београду у хотелу “M Best Western (Mladost), Булевар Ослобођења 56а.

 

Позивам Вас да учествујете на III независном скупу стечајних управника Србије у организацији Савеза удружења стечајних управника Србије.

 

На истом ће бити представљено више реферата из стечајне области, а то је уједно и прилика да сви стечајни управници Србије изнесу своје проблеме и ставове у циљу заштите и унапређења правосудне професије стечајних управника. 

 

Позвани су представници државних и других институција из области стечаја, а своје присуство је потврдио и министар привреде г-дин Саша Радуловић.

 

Молим Вас да што пре доставите попуњену пријаву за учешће на овом скупу и извшите уплату. 

Достављам Вам позивницу са програмом и образац пријаве за учешће на скупу.

 

До скорог виђења, председник Савеза - стечајни управник Добривоје Петровић

Прилог

- Позивница и програм

- Котизација

- Пријава за учешће на скупу

 


Гостовање у Београдској хроници 16.10.2017.

Овде можете погледати наше гостовање у емисији Београдска хроника 16.10.2017.

  • Допис председници Владе Србије Ани Брнабић

    Савез стечајних управника Србије упутио је апел председници Владе Србије Ани Брнабић да се Закон о изменама и допунама Закона о стечају ne донесе на брзину и полујавно, јер то може изазвати многе негативне последице.  Добривоје Петровић, председник СУСУС-а истиче да је само 15 дана ѕа спровођење јавне расправе о поменутом нацрту премало за овако “обимну, сложену  и значајну област”.

    Допис у целости можете прочитати на овом линку